Домашня сторінка / Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності. Правила сайту

Політика конфіденційності та умови користування сайтом http://www.sigmatv.net.ua/

Адміністрація сайту http://www.sigmatv.net.ua/ публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом http://www.sigmatv.net.ua/ з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.

  1. Відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.
  2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, чи умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.
  3. При створенні власного контенту на сайті http://www.sigmatv.net.ua/, користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної , расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати в коментарях нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому.
  4. Збір та використання персональних даних:4.1. Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

    4.2. Відвідувачу на сайті http://www.sigmatv.net.ua/ може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, а також зареєструватися на сайті.

    4.3. При реєстрації на сайті http://www.sigmatv.net.ua/ відвідувач дає згоду адміністрації сайту на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

    4.4. Адміністрація сайту http://www.sigmatv.net.ua/  залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з’єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під’єднання до Інтернету.

    4.5. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, ” Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах “.

    4.6. За допомогою системи Google Analytics адміністрація сайту http://www.sigmatv.net.ua/ збирає статистику про відвідування сайту, таку як інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов’язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

  5. Сайт http://www.sigmatv.net.ua/ може містити посилання на інші сайти.
  6. Адміністрація сайту http://www.sigmatv.net.ua намагається забезпечити, щоб вся інформація на сайті була максимально достовірною. Проте адміністрація не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об’єктивними і актуальними на момент перегляду.
  1. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені і / або копійовані матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт http://www.sigmatv.net.ua/.
  2. Копіювання інформації з сайту http://www.sigmatv.net.ua/ може бути здійснене в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах, АЛЕ використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт http://www.sigmatv.net.ua/.
  3. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту http://www.sigmatv.net.ua/. У межах, які максимально дозволяє закон, адміністрація сайту http://www.sigmatv.net.ua/, ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту http://www.sigmatv.net.ua/, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту http://www.sigmatv.net.ua/, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо адміністрація сайту http://www.sigmatv.net.ua/ попереджала відвідувача про можливість таких збитків і втрат.
  4. При роботі з сайтом http://www.sigmatv.net.ua/ відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.
  5. Адміністрація сайту http://www.sigmatv.net.ua/ залишає за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.
  6. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, Ви повинні залишити сайт.