Кегичівський районний будинок культури капітально ремонтують

У будівлі вже замінили систему опалення та всі вікна й двері. З проведеними роботами ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки до Кегичівського району.

Кегичівський РБК розміщується в будівлі, яка була побудована ще 1956 року. З цього часу капітальних ремонтних робіт тут не проводили.

«Не ремонтували будинок десятки років. Штукатурка тут уже обвалювалася, в залі стеля падала. Було постійно холодно взимку, – розповіла директор Кегичівського районного будинку культури Ірина Карунська. –  На зараз у нас вже замінено на сучасне опалення. Не переживаємо, що діти застудяться, коли перевдягаються. Замінили всі вікна й двері. Ми дуже вдячні Юлії Світличній за підтримку, розраховуємо, що вона буде й надалі, і той капітальний ремонт, який розпочали, завершиться. На його завершення чекає вся громада селища».

Голова ХОДА ознайомилася з результатами ремонтних робіт, які вже проведені в будівлі, та планами подальшого ремонту. Вона запевнила – фінансування на продовження робіт є, і капітальний ремонт триватиме.

«Будинок культури – це культурне серце кожного району. Надзвичайно важливо приділяти увагу розвитку всіх ланок і сфер життя громади, в тому числі культурі. Ми ще минулого року розпочали ремонти в будинках культури в районах та селах Харківської області, цього року будемо продовжувати. Ваш Будинок культури цього року має бути завершений. Усі фінансові питання ми вже передали в роботу, – повідомила керівнику закладу Юлія Світлична. – Дякую, що ви підтримуєте талановиту молодь. Кожна дитина повинна мати можливості для розвитку».