Командир батальйону «Донбас-Україна» показав обличчя ймовірних вбивць військового

Командир батальйону «Донбас-Україна» показав обличчя ймовірних вбивць військового.
В’ячеслав Власенко додав фото підозрюваних на свою сторінку у Фейсбук та прокоментував:

– Майже 4 роки батальйон “Донбас-Україна”, продовжуючи справу славетного добровольчого батальйону “Донбас”,  своєю наполегливою бойовою працею заробляв власне ім’я і авторитет.
Успішно виконавши безліч бойових завдань в зоні проведення АТО, наші бійці завжди виявляли мужність і героїзм, намагаючись бути прикладом для інших. З першого дня свого існування ми позиціонували себе, як підрозділ нової  Української армії. На жаль, в нас сталась трагедія з вини двох покидьків (на фото), що випадково, трохи більше як місяць, опинились у нашому підрозділі.
Але це не є закономірністю, скоріше трагічною випадковістю. Ми зробили необхідні висновки і не допустимо такого в подальшому. Це я Вам гарантую. Філін.

Нагадаємо, у Лозовій 30 липня, близько 22 години, правоохоронців викликали на територію військового містечка. Там троє підлітків знайшли труп у каналізації. За інформацією начальника Лозівського відділу поліції, загиблим виявися військовослужбовець.

Поліціянти спільно з військовою прокуратурою шукали вбивць 23-річного Костянтина Козаков та затримали двох його товаришів по службі. Відомо, що один з них був з Харкова, інший з Бахмутського району Донецької області.