У Краснопавлівці проведуть навчання для резервістів

На Лозівщині, у Краснопавлівці, проведуть навчання для резервістів. З 28 серпня на території закритої школи №1 збиратимуть батальйон тероборони з тих, хто відслужив у армії до 2014  року або був не придатний до служби. Навчання триватимуть 10 днів.  
Хоча підготовка військових у запасі  проходитиме у Краснопавлівці – місцевим жителям не треба хвилюватися, запевнив начальник сектору оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи Лозівської РДА Сергій Мороз. На час навчань резервісти не виходитимуть за територію школи та не матимуть зброї.
Не варто перейматися і військовозобов’язаним – те, що вони пройдуть навчання не означає, що їх відправлять у зону бойових дій. Їх готують для захисту Лозової та району, якщо це знадобиться, наголосив спеціаліст.
28 серпня у Краснопавлівці зберуть близько 500 резервістів з Лозової та сусідніх Сахновщинського, Кегичівського, Красноградського та Зачепилівського районів. На час навчань за ними зберігаються робочі місця, зарплатня, також вони отримають гроші за проходження підготовки, зазначив Артем Требесов військовий комісар Лозівського ОМВК.