У Лозовій вирішували, як ефективніше боротися із злочинністю

Тему обговорювали на координаційній нараді 7 серпня. На розмову запросили  правоохоронців з Балаклійського, Барвінківського, Близнюківського та Лозівського районів.
В такому форматі зустріч провели вперше, до обговорень запросили керівників районів та міського голову. Очільник Лозівської місцевої прокуратури Ігор Білодід зазначив, у Лозовій збільшилась кількість кримінальних проваджень.

Один коментар

  1. Пане Пономар, щодо проведення Вами “дуже багато роботи”. Конкретне питання, коли на 4 мікрорайоні у 39а будинку у результаті такої велчезної роботи закриєте більш ніж десятирічний притон нариків? Супроводжую дитину біля цього дому, зачасту змінюю маршрут. Крики, бійки та зашмигані перезбуджені молодики. Знайомі кажуть, що це триває більше ніж 10 років точно, ще з шкільних часів самих учасників. А зараз ще й два співробітники поліції поселилися у цьому будинку. Це що, робота під прикриттям чи “прикриття”? Чи хочете сказати, що Вам про цю адресу нічого не відомом? Тоді задайте питання своїм підлеглим, які відповідають за це і спросіть за що платню отримують. Д І С Т А Л О.
    Пропоную містянам тут розмістити й свою (іншу) інформацію не для поліції, а для нового очільника прокуратури, так би мовити – для загального розуміння картини.