Юлія Світлична привітала з 95-річчям Валківський район

Під час робочої поїздки голова ХОДА завітала на центральну площу міста Валки, де проходив святковий захід.

Керівник області привітала валківчан із днем народження району.

«Можна було б казати про гарну та славну історію Валкіщини, але її б не було, якби не люди, якби не жителі Валок. Шановна громадо, дякую вам за те, що ви любите свій край, за те, що прославляєте та укріплюєте його, за те, що він сьогодні є одним із найміцніших районів Харківщини», – сказала голова ХОДА.

Під час відвідування Валківського району керівник області передала нове обладнання місцевому інклюзивно-ресурсному центру та мамограф – районній лікарні. Юлія Світлична запевнила: розвиток Валківщини триватиме.

«Будемо продовжувати зміцнювати та ремонтувати школи, дитячі садочки, житлово-комунальну сферу, водогони, дороги тощо. У 6 населених пунктах району вже цього року буде реалізовано проект «Енергія світла». І це тільки початок. Наступного року ми продовжимо укріплювати район», – сказала керівник області.

Голова Валківської РДА Віктор Войтенко у своєму привітанні землякам відзначив, що 2018-й рік проходить із рекордними інвестиціями в розвиток району.

«52 млн грн на сьогодні поступило в наш бюджет з державного та обласного бюджетів, за що хочу подякувати голові ХОДА Юлії Світличній та Президенту України Петру Порошенку», – сказав голова РДА.