Юлія Світлична привітала мешканців Пісочина з Днем селища

22 вересня Пісочин відзначив 354 роки з дня заснування.

На завершення робочої поїздки в Харківський район голова ХОДА завітала на площу біля пісочинського будинку культури, де взяла участь у святкових заходах.

Вітаючи присутніх зі святом, Юлія Світлична відзначила стрімкий розвиток селища та подякувала його мешканцям за зміцнення громади.

«За невеликий проміжок часу в Пісочині зроблено дуже багато: збудовано нову сучасну школу, спортивний комплекс, розпочалася реконструкція будинку культури, сьогодні ми заклали «перший камінь» будівництва нової початкової школи та дитячого садка. Але на цьому все тільки починається. Коли ми всі об’єднуємо зусилля, отримуємо результат. Пісочинська ОТГ надзвичайно енергійна, цією енергією вона надихає та заряджає інших. Впевнена у вашому майбутньому, а на підтримку обласної влади ви завжди можете розраховувати», – підкреслила керівник області.

Під час заходу вона вручила заслуженим мешканцям Пісочина почесні відзнаки ХОДА та взяла участь у нагороджені почесних громадян селища.

Також у рамках робочої поїздки Юлія Світлична завітала до Пісочинського колегіуму, де до Дня селища провели флешмоб, в якому взяли учать 1000 учнів шкіл. Вони вишикувалися у слово «Пісочин», тримаючи у руках таблички блакитного та жовтого кольорів. Після хореографічного номеру усі підняли таблички до гори, утворюючи прапор України. Керівник області також приєдналася до флешмобу.