Чим компанія Євросток краща

Якщо ви шукайте компанію, яка реалізує стоковий одяг оптом і в роздріб для українців, то напевно наткнулися на безліч оголошень про такий вид надання послуг. Серед усіх лідерів ринку виділяються кілька компаній, тому підбирати, що саме вас влаштує, слід дуже ретельно.

Діяльність компаній лідерів

Євросток (вул. Промислова, 60) і Grand-Stock (вул. Бузкова) – це дві Львівські компанії стокових продажів, які пропонують клієнтам покупку брендового взуття, одягу і аксесуарів за прийнятними, як вони стверджують, цінами.

Відповідаючи на питання, чим компанія Євросток краща, слід уважно вивчити діяльність обох точок за основними критеріями:

  • ціни;
  • якість товару;
  • дисконтні системи;
  • швидкість оформлення і обробки замовлення через інтернет;
  • способи оплати;
  • компетентність в питаннях продажу менеджерів.

Варто зазначити, що інтернет ресурси обох компаній досить прості і зрозумілі для відвідувачів. Зручне меню, повний опис контактів, часу роботи, прайсів і т. д. Чим компанія Євросток краща за цим критерієм: тут набагато більше розписано про кожен наданий в каталозі бренд, що може бути корисно для покупців початківців стокового одягу. До того ж швидкість оформлення у обох компаній приблизно однакова.

Якість товару в обох стоках хороша. Численні відгуки про компанії говорять, що придбані речі дійсно хороші, не дуже старих колекцій і, що найголовніше, брендові. До того ж вибір цих самих брендів також досить широкий.

Чим компанія Євросток краща по категорії «знижкові системи»? А ось тут різниця суттєва. За свої 10 років роботи на ринку Євросток надає своїм клієнтам гнучку систему знижок, до того ж діє зниження вартості від 25 до 30% на послуги доставки певними кур’єрськими службами. Погодьтеся, це дуже заманливо.

Якщо говорити про категорії «Ціни», то порівнювати тут досить складно. Багато відгуки клієнтів говорять про дійсно захмарні ціни в Grand-Stock, але з цим визначенням можна посперечатися. Так як проаналізувавши, видно, що деякий товар дорожче, ніж у конкурента, а деякий дешевше.

А ось спосіб оплати товарів, що купуються – це не той критерій, за яким можна констатувати, чим компанія Євросток краща. По цьому пункту Grand-Stock явно вибивається в лідери, пропонуючи своїм клієнтам два банки для здійснення оплати. У той час як Євросток співпрацює тільки з Приватбанком. Обидва стоки пропонують також можливість оплати по «Післяплаті».

Обидві компанії мають досить обізнаних менеджерів, які швидко вирішують і знаходять відповідь на ці запитання клієнтів.

Уважно вивчивши питання, компанія євросток краща, можна зробити один висновок, що у обох є свої плюси і мінуси, тому визначати, з ким вам зручніше і вигідніше працювати, слід по підходящим вам критеріям зі знаком «плюс».

Джерело: https://www.stocki.com.ua