Бeзпeка на дорозі – бeзпeка життя!

За 9 місяців 2018 року у Лозовій та Лозівському районі сталося 156 дорожньо-транспортних пригод. Внаслідок 55 аварій є постраждалі.

Працівниками групи реагування патрульної поліції складено:

– 66  протоколів за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна)  Кодексу України про адміністративні правопорушення.

– 43 протоколи за ст. 125 ( інші порушення правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

– 187 протоколів за ст. 126 ( керування транспортним засобом, особою яка не має відповідних документів на право керування транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

– 90 протоколів за ст. 127 ( порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і  погоничами тварин) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

– 74 протоколи за ст.130 ( керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції ) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

– 19 протоколів за ст.133-1 ( порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Шановні громадяни, закликаємо дотримуватися правил на дорозі та з повагою ставитися один до одного!