Доглядальниця за людьми похилого віку

Жодна людина не може бути впевнена у тому, що її рідні будуть довго жити й мати гарне здоров’я. У кожного може бути виявлена онкологія, хвороби серця, психічні проблеми або інші тяжкі захворювання. В такому випадку нерідко патологія приковую близьку людину до ліжка, а щоб підтримувати життя треба забезпечувати належний догляд. Як правило бюджет сім’ї складається з доходів 2-3 членів родини, тому звільнення для догляду може значно відбитись на рівні життя. Крім того, у деяких людей просто може не бути досвіду для належного догляду.

Портал «Доглядальниця» пропонує скористатись послугами домашнього персоналу по догляду за хворими людьми любого віку. Такі вакансії можна знайти в нас без посередників, при цьому бути впевненим у виконанні усіх видів робіт та рекомендацій лікаря.

Підбір доглядальниці

Гарна доглядальниця за хворими має виконувати не тільки свою основну роботу, але й статі пацієнту компаньйоном, котрий буде підтримувати, балакати та допоможе побороти депресію, біль та інші негаразди. Якщо цього не робити, то довготривалий вплив усіх факторів викликає психічні порушення.

При виборі персоналу рекомендується орієнтуватись на кандидатів з медичною освітою, практикуючими медиками або кадрів з великим стажем. Слід пам’ятати, що при взятті на роботу сторонньої людини з’являються кримінальні ризики. Доглядальниця за людьми похилого віку з нашого порталу та агентств виключає такі негаразди. Кожен кандидат проходить детальний відбір, перевірку та оцінку. Тому можна бути впевненим не тільки в професіоналізмі й компетентності, але й порядності та чесності.

Обираючи кандидатів для догляду за літніми, хворими близькими треба з’ясувати для себе, яким параметрам має відповідати майбутній помічник. На практиці є доглядальниця з проживанням і без, добові та погодинні помічники. В основні обов’язки входить:

  1. Наглядання за станом хворого.
  2. Проведення лікування, процедур та інших маніпуляцій, котрі прописує лікар.
  3. Проведення догляду за хворим, допомога в годуванні, виконанні природних потреб.
  4. Масаж і гімнастика, які допомагають позбавитись від пролежнів та гангрени.
  5. Інформування лікаря та близьких про стан хворого.
  6. Заміна постільної білизни, памперсів, судна, підмивання та перев’язки.

За домовленістю родина може просити готувати їжу для сім’ї або тільки хворому, бо того потребує дієта. Крім того, доглядальниця за окрему плату може займатись побутовими справами, наприклад прасувати, прати й прибирати в домі.

Якщо доглядальниця з нашого порталу по якихсь причинам не влаштовую, то ми проводимо новий пошук і швидку заміну кандидата. В нас є агентства, котрі допомагають з підбором по основним параметрам.