Як лозівчани святкували День машинобудівника

28 вересня лозівчани масштабно відзначили День машинобудівника. Спочатку у міському Палаці культури   індустріальна група УПЕК підбила підсумки професійних змагань на заводах. Після нагородження заводчан до свята машинобудівників долучилися всі лозівчани. Для них влаштували концерт на площі біля Палацу культури. На сцені виступали фіналісти відомих телешоу.

28 вересня лозівчани масштабно відзначили День машинобудівника. Спочатку у міському Палаці культури   індустріальна група УПЕК підбила підсумки професійних змагань на заводах. Зазвичай свято проходило у Харкові, але цьогоріч його вперше провели у Лозовій — завдяки досягненням працівників ЛКМЗ.

Цього разу  відзначали кращих машинобудівників не тільки заводів УПЕК, але й представників підприємств “Укрбургаз”, “Трактородеталь” та  “Укрспецвагон”, які також взяли участь у чемпіонаті професіоналів.

Після нагородження заводчан до свята машинобудівників долучилися всі лозівчани. Для них влаштували концерт на площі біля Палацу культури. На сцені виступали фіналісти відомих телешоу.

 

Програма від 6 жовтня 2012 року.

 

{youtube}7adFe6nYdP0{/youtube}

 

{youtube}RU2Y7Cc9o7g{/youtube}

 

{youtube}jQLx3ZxaxXA{/youtube}