Екшн-камера від «Сігми» знайшла свого господаря

15 червня ТРК «Сігма» закінчила приймати роботи на конкурс «Моє хобі».  Голосування проводили на незалежній платформі. За кілька днів свої голоси віддали майже 1000 користувачів, визначивши трійку фіналістів. 22 червня скликали журі – голосувати вже за переможця.

До журі увійшли 2 представника каналу і два незалежних оцінювача. Олена Коновалова, автор і режисер дитячих програм, які зібрали десятки нагород на національних та міжнародних конкурсах. Запросили також директора Панютиньского клубу, молодого, креативного і сміливого режисера Андрія Пащенка.

За оцінками журі, фіналісти конкурсу «Моє хобі» – Аліна Шевченко, Михайло Козлов і Дарина Берлізова – могли максимально набрати 120 балів за трьома критеріями: ідея, сценарій та технічне виконання. Всього 2 бали розділили володарів першого та другого місця. Усіх 12 учасників конкурсу «Моє хобі» нагороджували 25 червня.

Третє місце посіла Дарина Берлізова. На другій сходинці – Михайло Козлов. Переможницею стала Аліна Шевченко.

Зауважень до вибору журі в учасників не було. Хлопці та дівчата відзначили високий рівень роботи переможниці Аліни Шевченко. Від учасників конкурсу надійшла пропозиція на відеовипробування цілими командами. ТРК «Сігма» думає над реалізацією, а поки готує спецпроект для телевізійного ефіру, куди ввійдуть роботи учасників і все, що залишилося за кадром конкурсу «Моє хобі».