У лозівських квартальних є зауваження до змінених маршрутів +vd

 

Рано завершують і незрозуміло обідають. Такі зауваження висловили квартальні до змінених автобусних маршрутів.

Змінені маршрути №3 та №4 почали діяти тиждень тому. Третій знову став кільцем, й обидва пішли через відновлений міст біля вокзалу. Однак нинішній графік руху дещо не задовольняє мешканців приватного сектору – “сахаліну” та Авилівки. Про це 6 лютого на своїх чергових зборах у міськвиконкомі представникам влади заявили квартальні.

Лозівчанам з “сахаліну” не вистачає ще одного рейсу “Кільця — 3”. На роботу у локомотивне депо вони їздили останнім рейсом о 19:05, але його скасували. Попередній йде на 20 хвилин раніше, а це занадто рано.

Зауваження міськвиконкомівці відмітили і пообіцяли пропрацювати. Збільшувати кількість рейсів “Кільця — 3” не будуть. Вечірній рейс можуть повернути за рахунок денних.

Поскаржилися квартальні і на 4 маршрут. Як розказала одна з них, у неділю автобус о 9:40 пішов на перерву з кінцевої зупинки — від арсеналу, — не захопивши людей, щоб підвезти хоча б до центру. На той момент авилівчани вже 40 хвилин чекали маршрутки.

Заступник начальника управління економіки Олег Загамула зауважив: водій не порушив ніяких правил. Якщо у нього за розкладом перерва, він їде на перерву “нульовим” маршрутом, без пасажирів.

Депутат міськради Сергій Гришин, який відповідає за авилівський округ, висловив думку, що це питання з четвертим маршрутом все ж можна вирішити. Наприклад, домовитися з перевізником, щоб автобуси йшли на перерву не з Авилівки, а з центру або іншої кінцевої, 4 мікрорайону.

Представники влади нагадали квартальним: під час у будь-яких непорозумінь з маршрутниками обов’язково треба записувати номер автобуса і терміново повідомляти про ситуацію в управління економіки. Тільки це дозволить ефективно вирішувати проблеми пасажирських перевезень.

Валерія Гецко

 

{flv}07_02_2012_marhrytu{/flv}