Лозівська влада і УДЦ “Укрспецвагон” уклали договір соцпартнерства +vd

 

Урочисте підписання відбулося 2 березня. “Укрспецвагон” став другим учасником програми соцпарнерства після ЛКМЗ.

Лозівська міська влада і державний центр “Укрспецвагон” уклали договір соціального партнерства. “Укрспецвагон” став другим учасником програми офіційної соціальної взаємодії з містом після Лозівського ковальсько-механічного заводу.

2 березня директор підприємства Геннадій Бурцев і міський голова Сергій Степанов підписали відповідний договір. Для обох сторін — це переведення давніх партнерських відносин в офіційну площину.

Договір сторони уклали до кінця повноважень Лозівської міськради 6 скликання. Конкретні кроки вони прописуватимуть щорічно у додатковій угоді. Цьогоріч з конкретикою “Укрспецвагон” і місто мають визначитися до 10 липня. Зокрема, за словами міського голови, підприємство вже розробляє в’їзні знаки для Лозової і Панютиного, разом влада і підприємство планують будувати дитячі майданчики тощо.

Від договору соцпартнерства “Укрспецвагон” чекає покращення життя своїх працівників поза межами заводу, а місто — активної участі підприємства у цьому покращенні. Влада ж обіцяє “Укрспецвагону” допомагати вирішувати його питання на офіційному рівні.

Валерія Гецко

 

{flv}02_03_2012_soc partnerstvo{/flv}