У Краснопавлівці тривають приготування до навчань резервістів

У Краснопавлівці тривають приготування до навчань резервістів. 16 серпня військові комісари, а також представники керівництва районів обговорили на скільки пункт постійної дислокації пристосований для проживання солдат. До обговорень запросили і керівників підприємств та установ, які допомагають поліпшити умови.
Для солдатів вже обладнали спальні місця, відновили освітлення  та викосили поле де проходитимуть заняття. Про вже зроблене та наступні етапи роботи говорили керівники районів задіяних у навчаннях та військові комісари. На нараді перший заступник голови Лозівської РДА Юрій Петренко доповів, вже вирішили питання зі столами для їдальнь, ліжками, матрацами та подушками. Також домовились про постачання питної води.
Доповідали і про харчування бійців батальйону тероборони.  Начальник відділення забезпечення Лозівського об’єднаного міського військового комісаріату Сергій Наконечний відзвітували, бійців годуватимуть кухарі, які мають всі дозволи і готують для інших військових частин.
Щоб кухня для бійців повноцінно функціонувала там зараз відновлюють водопостачання та водовідведення. Також косять траву на території школи. Селищна голова Краснопавлівки Надія Сухих зазначила, крім умов перебування резервістів у школі вона та жителі селища турбуються, чи будуть солдати вільно пересуватись вулицями. Командир 124 батальйону тероборони Євген Задорожній зазначив, бійці перебуватимуть тільки на території закладу, а якщо виходитимуть, то тільки у супроводі командирів.
За порядком на території селища слідкуватимуть поліцейські, патрульні та військова служба правопорядку. Крім того, на території Краснопавлівки заборонять продаж алкоголю людям у формі. Про це розповів перший заступник голови РДА Юрій Петренко.
Керівник спростував чутки про те, що навчальний заклад закрили спеціально , щоб потім розмістити військових.
Зараз колишня школа вже на 50 відсотків готова приймати резервістів, розповів комбат Євген Задорожній.
У Краснопавлівці готуються зустріти 297 солдат. Командир батальйону розповів, для них вже приготували навчальну програму.
Попри щільних графік навчань бійців за потреби відпускатимуть додому, наголосив Євген Задорожній.