В Орільці артезіанська свердловина дала непитну воду, пошук питної продовжується

Пробурили 800 метрів, виділили 15 мільйонів гривень, а замість води отримали ропу. Орільчани продовжують чекати на питну воду. У селищі кілька років тому почали будувати свою артезіанську свердловину. Мільйони на будівництво збирали у місцевому, обласному, державному бюджетах, за підтримки обласного керівництва та народного депутата Анатолія Гіршфельда. І коли вже, здавалося б, залишилось зовсім трохи до перерізання червоної стрічки, питання знову застрягло.

4 коментарі

  1. Охххххххххх…………………ть!!!!
    Вот это бабло отмыли!!

    Спрашивается – на хрена бурить 800 метров если есть вода выше? И как можно было бурить без разведки и проб? А теперь сколько бабла уйдет на бетонирование? Вот это распил бабла по взрослому!!!!!!

    • В Орільці є скважина готова її бурили для ковбасного цеху і експлуатували, а потім забросили разом з цехом, але вона є!!!

  2. Почемучка

    А почему людям нельзя подать воду из Орельского водохранилища? Мы ведь пьем воду из Краснопавловского. А у них оно вообще под боком всё, думаю и дешевле было бы и заполняемость его атмосферными осадками лучше чем под землей.