У Лозовій вшанували загиблих від фашизму

У Лозовій напередодні Дня міста та 75 річниці визволення від нацистських окупантів провели мітинг-реквієм. 14 вересня у Заячій балці лозівчани, керівники міста, студентська молодь, ветерани, працівники ЛКМЗ та від народного депутата Анатолія Гіршфельда поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам фашизму в часи Другої світової війни.

Містяни  вшанували також першого директора ЛКМЗ Федора Супруна.

До його пам’ятника заводчани, студенти Лозівської філії Харківського автодорожнього коледжу та небайдужі містяни поклали квіти.

2 коментарі

  1. Борисенко Євген

    ДОБРОГО !!!! ЗДОРОВ’Я !!!! ХЛОПЦІ , СКАЖІТЬ , БУДЬ !!!! ЛАСКА !!!!-НАВІЩО ??? ЗАБЛОКУВАЛИ !!! СТОРІНКУ У ” youtube”-КОЛИШНІЙ ДИРЕКТОР (” ВІКТОР ГАРАЩУК НЕ !!! СХОТІВ ПІДКЛЮЧАТИСЯ ДО “ЗЕНОБУДУ ” ( шарага !!!!! , яке ЗАРАЗ ЗАЙМАЄТЬСЯ ТРАНСЛЯЦІЄЮ Т2 ) , А ТЕПЕР “ВТИСНУТИ” ЩЕ !!!! ОДИН ЛОЗІВСЬКИЙ ТЕЛЕКАНАЛ-ЦЕ НАВРЯД !!!! ЧІ-СІТКА ТЕЛЕМОВЛЕННЯ ЗАПОВНЕНА !!!!!

    • дядя Федор

      Знакомый что на вышке работает говорит в Лозовой можно еще 4 канала “втиснути”. Так как мультиплекс еще не полностью занят. По слухам Сигма сейчас получает лицензию на цифровое ТВ и радио FM. Так что нет повода так орать. С нового года думаю Сигма будет в цифре идти.