У Лозовій хочуть побудувати спорткомплекс для змагань всеукраїнського рівня

Лозівська міськрада звернулася до народного депутата Анатолія Гіршфельда. Попросила добитися грошей для будівництва нового спорткомплексу. Фактично це має бути добудова до вже існуючого спортзалу міського Палацу культури.

Офіційно проект називається «Реконструкція з прибудовою спортивного комплексу…». Його вартість перевищує 33 мільйони гривень.

У свою чергу Анатолій Гіршфельд звернувся до голова Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної – наголосив на першочерговості будівництва спорткомплексу. Нині у спортзалі Палацу культури тренується баскетбольна збірна міста, яка вперше в історії Лозової бере участь у Чемпіонаті України з баскетболу серед команд 1 ліги. Для того, щоб Лозова приймала змагання такого рівня, потрібний теплий, сучасний спорткомплекс з місцями для вболівальників.

На звернення Анатолія Гіршфельда перший заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев відповів, що реконструкцію і добудову спорткомплексу у Лозівському палаці культури запланують на наступний рік. Облдержадміністрація ініціюватиме включення цього проекту у Програму економічного і соціального розвитку на 2019 рік.