У Лозовій вперше провели фестиваль-виставку голубів та домашніх улюбленців

Перший у Лозовій Всеукраїнський фестиваль-виставку голубів, декоративних птахів та домашніх улюбленців провели 21 жовтня на площі біля Палацом культури. На заході господарі представляли різні породи птахів та свійських тварин, ділилися досвідом їхнього утримання та пропонували лозівчанам придбати тварин собі.

Гості заходу фотографувалися з тваринами та птахами, купували голубів, кроликів, саджанці дерев і кущів. Чи не найбільше виставка сподобалась дітям. Малюки годували курей, спостерігали за голубами, равликами та білим їжаком.

Лозівчани підтримали ідею проведення виставки та поділилися,  добре, що є заходи куди можна привести дітей та цікаво провести час.

Влаштували захід члени «Лозівського клубу голубоводів». Організатори розповіли, вирішили  провести фестиваль, щоб показати людям, якими гарними можуть бути птахи та тварини.

Окрім видовищ для гостей виставки влаштували  лотерею з призами та частували усіх кашею. Організатори поділилися, хотіли б зробити захід щорічним, але все буде залежати від фінансової спроможності.

Провести першу цьогорічну виставку допоміг міський голова Сергій Зеленський.