У Лозовій представили нового керівника райдержадміністрації

У Лозовій 31 жовтня перший віце-губернатор  Марк Беккер представив нового керівника Лозівської районної державної адміністрації Ашота Керопова.
На посаді нового голову Лозівської районної державної адміністрації вітали керівники області та Лозової, очільники підприємств та установ міста і району, сільські та селищні голови та помічники народного депутат України Анатолія Гіршфельда.
З призначенням на посаду Ашота Керопова привітав  колишній голова РДА Сергій Красноперов. Він побажав керівнику успіху у роботі та пояснив, чому вирішив звільнитися з посади, яку обіймав 4 роки.

Мер Лозової Сергій Зеленський подякував Сергію Красноперову за плідну співпрацю міста та району. Також, міський голова жартома виказав Ашоту Керопову співчуття з приводу призначення головою райдержадміністрації.
Привітання від обласного керівництва передав перший заступник губернатора Харківщини Марк Беккер. Він  сподівається, що з новим керівником РДА співпраця буде така ж плідна як і з його попередником.

Сам Ашот Керопов подякував усім, хто підтримував його на колишній роботі на Лозівському ковальсько-механічному заводі, на посаді заступника голови РДА. Керівник наголосив, вдячний за привітання і вже знає, як працюватиме на благо Лозівщини. Більше про плани на подальшу роботу Ашота  Керопова розкажемо 6 листопада у черговому випуску «Новин» о 19:00.

2 коментарі

  1. Странно что только сейчас заговорили о взятках начальника паспортного стола – Красноруцкой Рахимы Низаметдиновны.А то что несколько лет назад за взятки ее понизили в должности и перевели в Близнецовский район.Там можно узнать много всего интересного у граждан оформляющихся(выписаться и прописаться)не говоря уже о оформлении паспорта.У нее были люди которые прописывали граждан Украины за 2 тыс.грн.за год.А когда она добилась перевода в Лозовую занялась тем-же, только здесь людей на много больше.Чего только стоит ее помощь в получении гражданства- всего то 1 тыс евро.А без очереди пройти на оформление паспорта загран или ID карты Украины всего лишь 500 грн.Если поднять базу данных людей которые оформили через нее паспорта можно узнать много интересного.А то что недавно написала организация “Опора Слобожанщины”о ее связи с Кулаковой Инной Владимировной давно не секрет населению Лозовой.Одна быстро помогала в получении загранпаспорта, а другая в оформлении раабочей визы и оформлении на работу за рубеж,но не один житель горда Лозовой не получил визу потому то они прокручвали деньги в своих корысных целях(но не многим гражданам Лозовой удалось вернуть свои деньги.Я написала то что я знаю если еще кто то знает о ее корупционых схемах пишите и не бойтесь-Вы не одни.

  2. Лаврентий Берия

    Анна, Вы ошиблись, “стучать” в соседнюю дверь.