Лозівчан ошукують продавці вікон

Лозівські поліціянти попереджають містян про віконних шахраїв.  За інформацією прес-служби поліції, вже троє ошуканих звернулися до правоохоронців із скаргами на недобросовісних продавців склопакетів.

Спочатку консультанти навідуються додому до потенційних покупців, пропонують придбати вікна за дешевими цінами, або зі знижками для пенсіонерів. Потім складають договір та беруть передплату. Пізніше  привозять вікна помірної якості, або відмовляються їх встановлювати без доплати. Про це розповіла старший інспектор Лозівського відділу поліції Анастасія Василенко.  На прохання людей повернути передплату посилаються на договір, в якому прописано, що люди давали гроші не в якості передплати, а застави, і вона не повертається у разі розриву угоди.

Працівники поліції попереджають, у таких випадках допомогти нічим не можуть, бо складу злочину у таких методах продажу немає. Лозівчан закликають уважно читати усі договори та перевіряти достовірність  акцій та знижок.

2 коментарі

  1. Приходила ко мне какая то кобыла с месяц назад,ходила по квартирам,искала лохов,начала настойчиво мне предлагать услуги по установке окон,когда я сказал что не надо,она уцепилась рукой за дверь,еле её оторвал,ещё тогда понял что что то здесь не то.

    • Балуваный дуже ты, Антоха!!!

      Ну, а если бы к тебе пришла не кобылка, а молодая породистая тёлочка с молочной тарой нестандартных размеров и предложила бы свои бесценные услуги, и шо – ты бы ей тоже сказал что не надо )))

      Эххх, Антоха, дивись, ишо упустишь момент – в следующий раз к тебе конь придёт )))