Лозівські водії нарікають на погано розчищені дороги

Лозівські водії нарікають на погано розчищені дороги,  авто буксують та подекуди застряють. Міські комунальники повідомили, шляхи,  для пішоходів і транспорту, розчищають майже цілодобово.

Звечора найбільш небезпечні ділянки доріг – перехрестя та шляхопроводи, посипали піщано-сольовою сумішшю. З опівночі, аби боротися зі снігопадом, залучали максимальну кількість техніки та працівників, розповів директор «Еко-Сану» Володимир Селезньов.

Містяни, хоч і  пересуваються обережно та перелазять через замети, запевнили, роботу комунальників бачать.

А ось керівники міста зауважили, роботою служб  під час снігопаду незадоволені. Заступник міського голови Валерій Крикун наголосив, боротися з негодою та ліквідовувати її наслідки комунальники мають щодня, і на вихідних також.

Дороги розчищають і у населених пунктах Лозівської об’єднаної територіальної громади, повідомив Володимир Селезньов.  У селах та селищах чистити дороги допомагають місцеві підприємці та фермери.

Найближчим часом синоптики обіцяли у Лозовій потепління, а тоді знову морози. Тому лозівчани сподіваються, що комунальники встигнуть вчасно почистити дороги та тротуари, аби на них не виникали стихійні ковзанки.

2 коментарі

  1. Свистит Селезнев и глаза опустил ,потому что свистит. Ну не чистят дорогу ,как в прошлом году. Нет в Лозовой нормальной журналистики, подняли бы сметы посмотрели сколько тракторов по бумагам ездит,уверен на бумаге на десяток больше чем на самом деле. И мэр наверное на курорт свалил, типа он не при чем.

  2. Дворники снег у подъездов и придомовые дорожки чистят по честному. Тетки лопатами машут что экскаваторы. А вот дороги между домами практически не почищены. Машиной хрен проедешь.