Лозівський мер доручив посадовцям створити ОСББ у своїх будинках +vd

Попрацювати з сусідами доведеться заступникам мера, начальникам управлінь, директорам комунальних підприємств.

“Без вас нам не обійтися!” Цим закликом збирали людей на розмову про ОСББ у будинку Юрія Петренка, заступника лозівського мера. Допомагати йому переконувати сусідів прийшли керівники ЖУКа й обслуговуючої організації “Бумеранг-3”. Розмова починається традиційно — з претензій мешканців.

 

Комунальники пояснюють: краще не буде, і капітальних ремонтів — теж. Як єдиний вихід мешканцям пропонують ОСББ: і квартплату самі встановлюйте, і самі вирішуйте, на що її витрачати, і земля виділяється, і податки менші. А головне — перший капітальний ремонт таки робитиме місто, говорить директор ЖУКа Сергій Єршов. Якщо люди не затягнуть з рішенням.

Після промови мешканця-посадовця Юрія Петренка до сусідів комунальникам вдається зібрати ініціативну групу з жильців будинку. Вона вивчатиме тонкощі створення ОСББ.

Через такі зібрання у найближчі тижні належить пройти майже усім міськвиконкомівським і комунальним начальникам. Легкою цю роботу не вважає ніхто. Після численних розмов з сусідами керівники роблять висновок, що лозівчани занадто мало знають про ОСББ.

Начальника міського управління житлово-комунального господарства Сергія Костюка попросили посилити агітацію ОСББ серед лозівчан. Він пообіцяв, що комунальники приходитимуть на кожну зустріч, куди їх запросять, аби відповісти на усі можливі питання.

З цією допомогою міськвиконкомівські і комунальні керівники повинні впоратися зі створенням об’єднань у своїх будинках до кінця року. Таким чином у Лозовій має з’явитися півтора десятка нових ОСББ. Поки що їх у Лозовій 7.

Валерія Гецко

 

{youtube}FMof3_0o1fo{/youtube}