Лозівщина отримала 156 мільйонів інвестицій – результати 2018 року

Лозівщина у 2018 році перевиконала бюджет. Про це відзвітував голова Лозівської районної державної адміністрації Ашот Керопов.

«В 2018 году сводный бюджет Лозовского района выполнен на 110,5%. При плане в 88 и 3 десятых миллиона гривен фактически поступило 97 и 6 десятых миллионов гривен. Все налоги и сборы общего фонда, запланированные в бюджете, перевыполнены. Обеспечено выполнение плановых показателей доходной части бюджета по всем сельским, поселковым и районному бюджетам.», –  Ашот Керопов, голова Лозівської районної державної адміністрації.

У 2018 році Лозівщина отримала більше 156 мільйонів гривень інвестицій, а це майже на 20% більше ніж у позаминулому році, зазначив очільник адміністрації. Ашот Керопов розповів і про успіхи в рослинництві та тваринництві.

«Численность крупного рогатого скота увеличилась по сравнению с 2019 годом на 9%. Поголовье свиней увеличилось на 11%. В прошлом году аграриями района выращено скота и птицы в живом весе 91 тонна, что на 24 тонны или на 9% больше аналогичного периода 2017 года», – Ашот Керопов, голова Лозівської районної державної адміністрації.

Голова РДА доповів також про досягнення освітян району та роботу у житлово-комунальній сфері. За підтримку району Ашот Керопов подякував губернатору області Юлії Світличній, народному депутату України Анатолію Гіршфельду, меру Лозової Сергію Зеленському та всім причетним до роботи РДА.  У свою чергу мер міста подякував Ашоту Керопову за те, що він підтримує реформи на Лозівщині.

«Потрібно гуртуватися, потрібно разом працювати по всім цим направленням. І саме головне ми сьогодні повинні розробити стратегію розвитку Лозівщини для того щоб розуміти етапність виконання тих програм, які на сьогоднішній день стабілізують в цілому ситуацію», – Сергій Зеленський,  Лозівський міський голова.

Подякував за спільну роботу та підтримку жителів Лозівщини і голова райради Володимир Лаптєв.

«Критикувати вас сьогодні, я думаю, не на часі. Ну це у мене така думка. Тому що час ще малий, ще буде у вас можливість проявити. Ну, а в нас буде можливість покритикувати  чи задати незручні запитання. На сьогоднішній день, поки, що я бачу, ви зберегли ті надбання, які були зроблені попередньою командою», – Володимир Лаптєв,  голова Лозівської районної ради.

Детальний звіт голови Лозівської районної ради за 2018 рік можна переглянути на сайті РДА у розділі «Публічна інформація», «звіти».