120% випускників зареєструвалися на пробне ЗНО

Цього року учні віддавали перевагу здебільшого українській мові та кільком іншим предметам, розповіла головна освітянка міста Вікторія Урванцева.

Цьогоріч чимало 10-класників теж вирішили спробувати свої сили на пробному ЗНО.

«Перевагу віддають українській мові. Є у нас зареєстровані на іноземну мову, на історію та на математику. Але є зареєстровані учні на кожен предмет, але перевага українській мові, іноземній мові», – Вікторія Урванцева, начальник управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Реєстрація на основний екзамен вже триває. З 5 лютого і до 25 березня школярі та всі бажаючі можуть подати документи щоб перевірити свої знання з 11 предметів, обов’язкові з яких українська мова та математика або історія на вибір.  Щоб учням було легше готуватися до ЗНО у школах є підготовчі курси.

 «Вони побудовані таким чином, щоб в один і той же день з одного і того же предмету були курси. Тобто не було такого, щоб в один і той же час і в один і той же день 2 або 3 різні предмети.  Тобто створено всі умови для того, щоб учень обравши, наприклад 4 предмети ЗНО, він з всіх цих предметів міг змогу  безкоштовно підвищити якісний рівень знань», – Вікторія Урванцева, начальник управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Готуватися до ЗНО на курсах у школах можуть не лише учні, завірила Вікторія Урванцева. Відвідувати безкоштовні заняття  може кожен бажаючий. Ознайомитись  графіком занять можна на сайті будь якої школи.

3 коментарі

  1. зарегистрировалось 120% школьников – это как?

  2. Редакція

    Ми теж спочатку здивувалися 🙂
    Розраховували лише на 11-класників, але спробувати свої сили вирішили і десятикласники 🙂

  3. нудотик занудович

    Я вот тут целую ночь не спал, все ворочался и думал.
    Все равно не складывается. В заголовке речь идет именно о %% выпускников. В любом случае не может быть 120% выпускников. есть энное количество выпускников, и это 100%. Меньше может быть, а больше нет. Если бы звучало о превышении зарегистрировавшихся на 20% от к-ва выпускников, а так – все равно “нескладуха”. Если 10 классы считать выпускниками – тоже вариант. Вопрос – а выпускники ли 10-классники?