У філії автодорожнього коледжу у День закоханих вручали дипломи

У Лозівській філії автодорожнього коледжу 14 лютого об’єднали одразу 2 свята – День закоханих та вручення дипломів заочникам.

Випускники-заочники Лозівської філії Харківського автодорожнього коледжу запевнили, ідея об’єднати День закоханих з врученням дипломів вдала, бо так випускний відчувається урочистіше. Щодо навчання наголосили, воно не було легким.

14 лютого у філії зібралися не лише випускники з Лозової, а й з різних куточків України. Протягом  існування у Лозівській філії навчалися студенти майже з усіх куточків України. Цей рік – не виключення. Дипломи отримали понад 130 заочників з різних  областей країни, розповіла директор закладу Віра Рінкман.

«Только 2 области, из которых у нас небыло студентов, это Ровненская область и Черновицкая. Со всех остальных областей у нас заочники есть, из области много и других районов. Радует то, что наше учебное заведение знают далеко за пределами, допустим, Харьковской области», – директор Лозівської філії Харківського автодорожнього коледжу Віра Рінкман.

Приїхати на вручення 14 лютого змогли не усі, бо більшість заочників працюють у будні дні, розповіла Віра Рінкман. Тих, хто приїхав, вітали і керівники закладу і нинішні студенти. Віра Рінкман додала, пишається своїми студентами, бо з місць, де вони проходять практику приходять листи з подяками. Окрім випускного заочників відзначали День закоханих. Заступник директора філії Павло Усков вітав присутніх віршем, який написав сам.

Після урочистостей присутніх розважали піснями та танцями.