У Лозівських освітніх закладах надзвичайна ситуація з харчуванням дітей

Про це повідомили на сесії міськради 22 лютого.

За словами головної освітянки міста Вікторії Урванцевої, зірвалося кілька договорів на поставку яловичини, круп, яєць та інших продуктів. Через це калорійність обідів учнів знизилася на 25%.

«Можна сказати, значно економимо, тому що у  нас немає асортименту. Сьогоднішній обід у нас стоє 6,50-7 гривень. Тобто, діти отримують кожен день рибу, на сьогоднішній день це є ковбаса і масло. З понеділка ми залишаємося без круп. Два місяці ми продержалися на тих продуктах харчування, які були пролонговані з минулого року. Управління освіти вважає, що тут єсть, мабуть, певна диверсія якась. Тобто, всі, хто, будемо говорити так, воюють за ринок, щоб заробити коштів – забувають про наших дітей», – Вікторія Урванцева, начальник управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Начальник управління освіти, молоді та спорту попросила депутатів дозволити управлінню освіту разово закупити потрібні продукти для харчування дітей. Обранці прохання підтримали.
Подібні проблеми з договорами на постачання продуктів вже виникали у листопаді минулого року.

Більше про ситуацію з харчуванням дітей розкажемо у наступному випуску «Новин» 26 лютого.

 

4 коментарі

  1. Идите в АТБ покупайте!Мы родители за еду в месте с государством деньги вообщето плотим.

  2. Найжирніший мер м Лозова не може прокормити дітей .

  3. В найбільшій ОТГ, найтовстіший мер Зеленский з найбрехливішим секретарем Кобою, організували диверсію проти найменших дітей.

  4. Запасся попкорном

    Найдурніші коментатори інтернету вирішили посперечатись, хто з них найдурніший і сцикливо-хамовитіший))))))