Лозівські школи отримали сучасну техніку для навчання

Лозівські навчальні заклади отримали інтерактивні дошки, ноутбуки та  оргтехніку.

У Лозівській школі №1 з’явився сучасний кабінет математики. За допомогою інтерактивної дошки, уроки стали цікавішими та продуктивнішими, поділилася вчитель Наталя Божко. Необхідна для навчання апаратура працює у кабінеті близько місяця.

Наприкінці минулого року на сучасне обладнання для усіх Лозівських шкіл виділили майже мільйон гривень з держбюджету, за сприяння народного депутата Анатолія Гіршфельда. Частину коштів надало місто. Завдяки цьому у навчальних закладах з’явились сучасні класи для навчання.

«За сприяння народного депутата, за що я дуже вдячна, кожен заклад освіти отримав якийсь подарунок. Це і класи – ми купили класи математики, інформатики, хімії, обладнання для класу біології. Це мультимедійні дошки,короткофокусні проектори. Ми пішли за принципом не «комусь більше – комусь менше», а пропорційно – кожна школа отримала подарунок», – Вікторія Урванцева, начальник управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Цьогоріч на подальше оснащення закладів освіти Лозівської тергромади з держбюджету планують виділити ще понад півмільйона гривень, розповіла помічник народного депутата Анатолія Гіршфельда Ольга Федченко.

«Пропонуємо, за сприяння Анатолія Мусійовича Гіршфельда, для Панютинської школи закупити спортивне обладнання. Це просить громада. Управління освіти, молоді і спорту  буде виділено з першого траншу, планується, цього року 500 тисяч на оснащення класів», Ольга Федченко, – помічник народного депутата Анатолія Гіршфельда.

2 коментарі

  1. Правдоруб

    Интересно, сколько отмыли на каждой доскке. в прошлом году была закупка ноутбуков в 8 УВК, так там на каждом ноуте по пару тысяч было отмыто, так как такой ноут который они закупали явно дешевле. И поставку такого оборудоания один и тот же фоп всегда выиграет. Странновато…