Комунальників Лозівщини привітали з професійним святом

16 березня тепловиків, водяників та житловиків вітали у Лозовій та Краснопавлівці.

Для тих, хто робить життя лозівчан та жителів району комфортнішим, влаштували концерт з нагородженням кращих працівників. Танцями та піснями артисти з Краснопавлівського Будинку культури вітали комунальників району зі святом.  Винуватців свята поздоровляли міські та районні керівники.

«Мы ценим вашу отдачу, мы понимаем в каких сложных условиях вы работаете, и говорим вам слова благодарности», – Ашот Керопов, голова Лозівської районної державної адміністрації.

«От имени Лозовского городского головы Сергея Владимировича Зеленского, депутатов городского совета, от себя, конечно, лично, поздравляю всех вас с этим праздником, тоже хочу пожелать здоровья, чтоб вовремя была зарплата», – Олексій Корпан, заступник Лозівського міського голови.

Зі святом комунальників привітав помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда  Олег Губенко.

«Від імені народного депутата України Анатолія Мусійовича Гіршфельда та від мене особисто, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів у нелегкій, але потрібній людям справі», – Олег Губенко, помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда.

Після привітань міські та районні керівники разом з помічником народного обранця нагородили кращих працівників відзнаками міського, обласного, районного рівнів та подяками від народного депутата.
Того ж дня вітали і міських комунальників. У Палаці культури для них влаштували концерт.
Водяників, тепловиків та житловиків привітав міський голова Сергій Зеленський.

«Я з великою вдячністю передаю вітання вам від керівництва області, від депутатів міської ради, від виконавчого комітету. І надіюсь, що ми і в подальшому будемо з вами працювати і у вас буде гідна заробітна плата і наше місто буде квітучим», – Сергій Зеленський, Лозівський міський голова.

До привітань приєдналася помічниця народного депутата України Анатолія Гіршфельда Ольга Федченко.

«Дякую вам за самовіддану, відповідальну та нелегку працю на благо людей у непростих умовах сьогодення. І зичу, щоб вас завжди вистачало професійної майстерності, досвіду та витримки для виконання завдань, щодо якісного обслуговування громади. Бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, щастя, достатку, бадьорості і душевного комфорту. З повагою, Анатолій Гіршфельд», – Ольга Федченко, помічниця народного депутата України Анатолія Гіршфельда.

Міські керманичі нагородили міських комунальників відзнаками обласного, міського та районного рівнів. Почесною грамотою Кабінету Міністрів нагородили головного тепловика міста Володимира Березуцького.
Винуватці свята також отримали подяки від народного депутата України Анатолія Гіршфельда.