У Лозовій комунальники допомогли врятувати котика

У Лозовій, на 1-ому мікрорайоні, на дереві майже 2 дні просидів кіт. Його помітили наші оператор та журналіст дорогою на роботу.

Зранку, 4 квітня, працівники ТРК «Сігма» самі намагалися врятувати пухнастого. Комунальники з «ЖУКа» дали драбину, нею оператор Ярослав Ковальський заліз на дерево. Але котик злякався, та піднявся ще вище.

Коли  стало зрозуміло, що без професіоналів не впоратись, зателефонували керівнику «Еко-Сану» Володимиру Селезньову. Комунальники у допомозі не відмовили і врятували пухнастого з висоти 5-ого поверху.

Котик виявився дівчинкою. Жителька будинку, біля якого рятували кицю, запевнила, що тваринка її, але забирати її назад додому вона не буде. Тому, працівники «Сігми» колективно вирішили залишити врятовану пухнасту жити на студії телекомпанії. До речі, раніше кицю звали Соня, тепер вона має новий дім і нове ім’я – Сігма.

Дякуємо працівникам “Еко-Сану” та його керівнику Володимиру Селезньову.

4 коментарі

  1. Василиса

    “добрая” хозяйка. Видимо,от хорошей жизни кошка забралась так высоко.

    • Я тоже об этом подумала, классная хозяйка.. Привлечь бы её за такое отношение к своей кошечке.

  2. Профессионалы? Всю жизнь котов снимаем просто – несколько капель валерьянки под дерево, и минут через 10-15 коты сами слазят с дерева.

    • Все не так. Любое событие, даже спасение кота, нужно растянуть на целую мелодраму, с прологом, завязкой и счастливым финалом. Таковы законы жанра – из мухи сделать слона. И вот уже главный герой, рискуя жизнью, лезет на дерево. Но кот оказался умнее и полез выше, потому как от двуногих прямоходячих он уже натерпелся. В дело вступают коммунальные службы с пожарной лестницей. Хорошо хоть авиацию МЧС не привлекали.