Прибирали сміття та саджали дерева: у Лозовій провели День благоустрою

У Лозовій 20 квітня працівники підприємств, установ, студенти прибирали парки, білили дерева та висаджували червоні дуби.

На вулиці Слобожанській працівники Лозівської місцевої прокуратури висаджували червоні дуби.

13 квітня правоохоронці навели лад на території прокуратури та висадили там кілька плодових дерев – грушу та нектарин.  Зараз вирішили допомогти місту.

 «Для того, чтобы после себя осталась какая-то частичка природы и красота будет после нас, я так надеюсь, 50, 70, а то может и более 100 лет.Тем самым,мы показываем, что сотрудники прокуратуры не только умеют держать ручку в руках, но еще и могут работать лопатой  на природе, с улыбкой, с хорошим настроением», – Ігор Білодід, керівник Лозівської місцевої прокуратури.

 

Поки чоловіки саджали дерева, жіноча половина колективу білила їх та сіяла чорнобривці.

 «Когда еще мы сможем посадить дерево. Вот сами. Я, например, миссию еще не выполнила – дом не построила, сына не родила, но дерево уже посадила. Мне кажется, город нужно стараться сделать более красивым и эта алея дубов … я тут бегаю по этой алее, мне будет очень приятно, когда они примутся, будут расти», – Дарина Тіхонова, прокурор Лозівської місцевої прокуратури.

Загалом, до 150-річчя Лозової у місті висадили 150 червоних дубів по вулиці Слобожанській,повідомили у «Еко-Сані».

У День благоустрою  робота кипіла по всьому місту. У парку «Перемога» прибирали освітяни та студенти Лозівської філії автодорожнього коледжу.

Працівники навчального закладу запевнили, неприємних знахідок у траві не траплялося.

 «Мабуть, або недавно прибирали тут, або ми так нічого і не знайшли. Листя і гілки – більше нічого немає.  Знаєте, дуже приємно бачити, що ніяких склянок, бутилок, ні різних речей немає», –  Леонід Худалій, викладач Лозівської філії Харківського автодорожнього коледжу.

 

Студенти Лозівської філії розказали, у минулих роках було брудніше – знаходили пляшки, багато пластику, поліетилену і шприці.  Цьогоріч таких «сюрпризів» не було.

 

Лозівчани не лише прибирали сміття, а й обробляли дерева від шкідників та захищали від сонячних опіків – білили  стовбури.

Загалом, до Дня довкілля у Лозівській об’єднаній тергромаді приєдналися більше 5 тисяч мешканців міста та району з 63 підприємств,установ та організацій. Люди прибирали упарках «Перемога» та «Дружба», біля Меморіалу Слави, вичищали занедбані території міста та стихійні звалища у лісосмугах.

 

5 коментарів

  1. Дёлог ты смешон со своими сексотами

  2. мерзо**ик i ла*но

  3. вуйко с тересви

    а кулi менi боятися,в мене папа дипутат

  4. не****лковник с г**лой и мстительной душонкой из того же на**за

  5. чегевара ***чая о***вшая от безнаказанности и вседозволености ра****ка