У Лозівському районному інклюзивно-ресурсному центрі нова очільниця

Лозівський районний інклюзивно-ресурсний центр очолила Валентина Соболь. До своїх обов’язків вона приступила 11 квітня.

Раніше жінка працювала більше 10 років працювала вихователем у інклюзивному  центрі у Харкові.

У навчальному закладі для ефективного розвитку дітей  з’явилися нові іграшки. Їх малечі від  Всеукраїнського благодійного фонду «Патріоти» передав помічник народного депутата Анатолія Гіршфельда  Олег Губенко.

Обновам раді вихованці та спеціалісти інклюзивно-ресурсного центру.  Запевнили, подарунки обов’язково стануть у нагоді для розвитку дітей.

 «Подарунки дуже корисні. Вони для координації руху, для м’язів. Ви бачите, скільки у дітей задоволення від того, що вони можуть  просто стрибати чи брати ці обручі, скільки емоцій. Ви знаєте, рухова активність  одна йде з провідних для дітей», – Світлана Пугачова, логопед.

Директор закладу Валентина Соболь  розповіла, зараз інклюзивно-ресурсний центр відвідують сорок дітлахів з усього району. Тому, рада, що є люди, які допомагають розвивати хлопців та дівчат, яким потрібна особлива турбота та увага.

 «Дуже дякуємо Анатолію Мусійовичу за його роботу, і за те, що він не забуває наших діток. Не забуває ні дітей, які  потребують чогось в дошкільних навчальних закладах і в загальноосвітніх закладах. І тепер, я сподіваюся на плідну співпрацю з нашим інклюзивним центром», – Валентина Соболь, директор Лозівського районного  інклюзивно-ресурсного центру.

Нагадаємо, у жовтні минулого року у Краснопавлівському ліцеї відкрилася ресурсна кімната. А вже наприкінці березня у навчальному закладі відкрили повноцінний інклюзивно-ресурсний центр для занять дошкільнят та школярів Лозівщини з особливими освітніми потребами.