Суд виніс вирок лозівчанину, який напав на поліцейського

У Лозовій 33-річного чоловіка, який напав на поліцейського, засудили до 5 років позбавлення волі. Вирок суду він почув 22 травня.

Про це повідомив прокурор  Лозівської місцевої прокуратури Андрій Іванчак.  За словами правоохоронців, випадок стався 2 роки тому. Тоді, біля 15 будинку, по вулиці Благовіщенській, близько першої години ночі чоловік у спортивному костюмі та масці залізною палкою розбив вікно, пошкодив дзеркало автомобіля та вдарив по нозі його власника. З місця злочину чоловік втік. Коли на виклик приїхали поліцейські, у дворі будинку, за сміттєвими баками знайшли лозівчанина, який був схожий на правопорушника. З ножем та залізною палицею той кинувся на правоохоронців, розповів Андрій Іванчак. Одному з них – порізав руку.

«Нападник, підійшовши до нього(поліцейського), зблизивши дистанцію, почав наносити удар ножем – зверху. Поліцейський заблокував удар рукою, у цей момент отримав пошкодження у виді різаної рани кисті. Відскочивши назад трошки, наніс постріл у нападника, десь у черевну порожнину – у живіт», – Андрій Іванчак, прокурор Лозівської місцевої прокуратури.

Після інциденту нападник втік з місця події. Зранку сам звернувся за допомогою до медиків. Квартиру чоловіка обшукали та знайшли речові докази. Суд визнав лозівчанина винним у скоєнні злочину. За фактом нанесення тілесних ушкоджень працівнику поліції, під час виконання службових обов’язків, чоловіку  загрожує позбавлення волі на 5 років з випробувальним терміном на 3 роки, повідомив Андрій Іванчак.

3 коментарі

  1. Ох же ты и г****н Иванчак ты кр**а деньги на обысках воруешь у людей а почему ты не сказал что вы в этого парня стриляли сделали пацана инвалидом отняли здоровье и осудили гн**ы вы проклятые.

  2. Андрей Иванчак участвует во всех сфабрикованых делах как и его коллега Шульга Ю.Н. Это вам чертям на нарах прогулы ставят.Будет вам га*****м нара каша и па**а.

    • Делать обыски это любимое занятие Лозовских псевдопрокуроров.