Лозівських «Жемчужинок» запросили на свято до розважального центру

День захисту дітей вихованці реабілітаційного центру «Жемчужинки» відзначили у розважальному центрі. Особливе свято провели 30 травня.

Малеча  танцювала та грала в ігри з клоуном Ірискою. До свята ретельно готувався 11-річний Денис. Мама хлопця Ольга  поділилася,  як і всі діти, він активний та полюбляє розважатися, однак найбільше йому подобається грати у лабіринтах та  бавитися у басейні з кульками.

«Не всегда у нас получается играть на улице на каких-то площадках. Не всегда дети воспринимают его. Разные компании собираются. Он сейчас немного повзрослел. А когда они там в лабиринтах бегают с шариками, с мячиками, мне кажется, что они там все равны, никто ни на кого не обращает внимания. Они  просто дурачатся, просто играются и все», – Ольга, мама вихованця реабілітаційного центру «Жемчужинки».

Одна з організаторів свята, фахівець управління праці та соцзахисту населення міськради Тетяна Карпенко розповіла, до Дня захисту дітей цих малюків хотіли зробити трохи щасливішими, тому і  влаштували для них окреме свято.

«Є ж діти з особливими потребами і вирішили запропонувати – «Давайте зробимо там-то, і там -то». Знаєте, як кажуть, світ – не без добрих людей. Подарунки – від міського голови, дуже дякуємо. Подарунки – від благодійних організацій. Так що, маленьке свято ми, ось так дітям зробили. Будемо якось працювати, щось думати, щось будемо для цих діточок робити – якусь хвилиночку добра» , – Тетяна Карпенко, начальник відділу координації та соціальної роботи управління праці та соцзахисту населення Лозівської міської ради.

Директор «Жемчужинок» Ольга Ашиткова поділилася, такі розважальні дні малюкам необхідні.

Вона подякувала усім організаторам, волонтерам та керівникам розважального центру за позитивні емоції.

«Не каждый ребенок сюда может приехать, и поэтому сегодня им подарили такую, настоящую сказку. Для этих семей,как и для деток и родителей, необходимы вот такие эмоциональные разгрузки. Пока это все  происходит только в праздники, но надеемся – будем  развиваться и будем делать побольше праздников этим семьям», – Ольга Ашиткова, директор комунальної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жемчужинки».

Наприкінці свята малеча отримала солодкі подарунки та кульки від організаторів та спонсорів.