Жителі Лозівщини розповіли про проблеми голові обласної ради

У Лозовій голова облради Сергій Чернов поспілкувався з жителями ОТГ. На прийомі, 5 червня,  лозівчани здебільшого просили допомогти з лікуванням.
Люди також звертались за допомогою у вирішенні земельних питань. Родина з Садового скаржилась, що не можуть повноцінно обробляти власні паї, 3 з 10 земельних наділі захопили. Сергій Чернов пояснив, як діяти у такій ситуації.

«Зараз вийдете і напишіть на моє ім’я заяву, викладіть ці факти. Підкладіть, ксерокопію зробіть координат цих земельних актів, щоб конкретно було. А я в Харків повернусь і дам доручення земельній інспекції обласній і керівництву держгеокадастру, щоб вони зараз втрутились у цю ситуацію», – Сергій Чернов, голова Харківської обласної ради.

Окрім особистої зустрічі з жителями ОТГ голова облради разом з керівниками Лозівщини оглянув Яковлівський будинок культури, де зараз триває ремонт та відвідав Лозівську міську лікарню. Для неї вже виділили майже 2 мільйони гривень з обласного бюджету на ремонт даху над центральним відділенням.

«Безумовно, любий ремонт треба розпочинати з даху. Дах повинен бути відремонтований, а потім, безумовно, потрібно робити ремонт в відділеннях. За допомогою програми «Здоров’я Слобожанщини», обласної програми,  ми зможемо вирішити це питання», – Сергій Чернов, голова Харківської обласної ради.

Того ж дня Сергій Чернов побував у нещодавно відкритій  публічній бібліотеці.