Колишній гуртожиток на Дикого,12А майже відремонтували, проте люди не задоволені +vd

Нагадаємо: мешканці колишнього гуртожитку на Дикого, 12А найбільше нарікали на постійну сирість, яка з’являлася через те, що каналізаційні відходи текли під підлогу.

На сьогоднішній день комунальники майже відремонтували каналізаційні мережі. На першому і другому поверхах встановили унітази та умивальники. Найголовніше: поміняли старі каналізаційні труби та труби для підведення води. Тепер мешканці можуть ходити у туалет комфортно — не на вулицю – і  без проблем набирати воду. Працівникам “Лозовабуд” залишилось доробити в деяких санвузлах підлогу, поштукатурити і пофарбувати стіни.

Після ремонту у квартирах мала б зникнути і сирість, яка більш за все турбувала мешканців. Однак люди стверджують: вона як була, так і є, і краще не стало.

Аби умови життя покращилися, потрібен час, говорить директор КП “ЖУК” Сергій Єршов. Він розповідає: будинок сирів з двох причин, які вже усунули. Перша – дірявий дах, його відремонтували у минулому році. І друга – через прогнилі каналізаційні труби. Їх поміняли.

На ремонтні робити комунальники витратили більше 130 тисяч гривень. За словами Сергія Єршова, вони зробили багато, щоб покращити життя людей у колишньому гуртожитку, а мешканці досі не почали платити квартплату. Директор ЖУКа Сергій Єршов наголосив: безкоштовно, за рахунок інших багатоповерхівок, утримувати  будинок ніхто не буде. Якщо люди не почнуть платити за послуги, комунальники погрожують зайнятися виселенням безвідповідальних мешканців.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}LZIpY8y1m4A{/youtube}