У 179 окрузі лідирують Олексій Кучер та «Слуга народу»

Мешканці 179 округу, більшістю голосів, обрали депутатом мажоритарником Олексія Кучера. Серед партій обрали «Слугу народу».

На момент закриття виборчих дільниць у Лозовій проголосувало більше  51 % містян. В районі свої голоси віддали понад 49 %виборців.

Мешканці округу обирали депутата мажоритарника та партію, яка увійде до Верховної ради. Згідно даним ЦВК, на 179 виборчому окрузі ,станом на 13 годину 22 липня, опрацьовано 35,44% протоколів. На перше місце виходить кандидат від політичної партії «Слуга народу» Олексій Кучер з результатами 47,88%. Друге місце посідає Сергій Чернов від політичної партії «Опозиційний блок» з 22,83%. На третьому місці Сергій Степанов, політична партія «Опозиційна платформа – за життя». За нього проголосувало  10,53%  виборців.

Станом на 13 годину 22 липня підрахували вже 59.77% голосів за партію до Верховної Ради. До неї проходить політична партія «Слуга народу», за яку проголосувало 42,50%  виборців. Друге місце займає «Опозиційна платформа – за життя» з результатом у 12.97%. «Європейська Солідарність» зайняла третє місце з 8.57% голосів.

Українці  обирали серед 22 партій і блоків. Кожен округ також обирав свого представника у Верховній Раді. Усього по Україні зареєструвалося майже 6 тисяч кандидатів.

 

 

3 коментарі

  1. Гиршвильд в полном пролете

  2. Ну все. девченки! готовьтесь или к закрытию или к смене собственника

    • Редакція

      Телекомпанія працює без змін. Інформація про закриття ТРК “Сігма” – провокація.