У Лозовій вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС +vd

Пом’янули загиблих та подякували живим. Урочистий мітинг та покладання  квітів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС відбувся сьогодні, 14 грудня. У ньому взяли участь члени громадської організації «Союз Чорнобиль України», представники підприємств, міської та районної влади, школярі.

Слова вдячності та почесну відзнаку «Патріот України» отримав ліквідатор Олександр Скопінцев. Подяку від Лозівської районної державної адміністрації вручили ще одному чорнобильцю Віктору Ковальову.

Заступник голови Лозівської організації «Союз Чорнобиль України» Олександр Литвинов подякував присутнім товаришам за їхній подвиг та розповів про заходи, які відбулися протягом дня:

«Ми провели сьогодні у Свято-Смоленському храмі панахиду за нашими загиблими товаришами, сьогодні у Лозівському районі, Краснопавлівці і Орільці були проведені урочисті зустрічі і концерт – це все на згадку про тих, хто звершив цей подвиг. Я пишаюся тим, що я маю причетність до них, я вважаю їх героями».

Софія Гвоздєва

 

{youtube}qVJ0Ug6S8PE{/youtube}