У Лозовій затримали підлітка, якого підозрюють у нападах та вбивстві +vd

Лозівські міліціянти затримали16-річного хлопця, який вбив лозівчанина, і порізав ще одного чоловіка. Про це повідомила Тетяна Носова, речник Лозівського міськвідділу міліції.

Першу жертву підліток помітив вночі 26 листопада на «хресту», біля кіоску з випічкою. Хлопець йшов за чоловіком додому. Вже біля під’їзду на 4 мікрорайоні попросив цигарку, чоловік відмовив. Парубка не влаштувала така відповідь. Між ними зав’язалася сварка, а потім бійка. Хлопець дістав ніж і вдарив чоловіка в шию та груди – 13 разів. Коли нападник зрозумів, що поранений помер, втік, розповіла Тетяна Носова.

Через дві доби, 29 листопада, хлопець напав ще на одного лозівчанина. З ним познайомився на вулиці, потім разом випивали. Зайшли до під’їзду на 5 мікрорайоні, посварилися, і підліток знову схопився за ніж. Потерпілому вдалося втекти. Йому допомогли перехожі, які викликали швидку. Нападник, помітивши людей, втік.

Після першого вбивства працівники міліції почали відпрацьовували раніше засуджених осіб, влаштовувати засідки, говорить Тетяна Носова. Через кілька годин після скоєння останнього злочину правоохоронці вже затримали нападника.
Після наведених доказів, хлопець зізнався у скоєнні двох злочинів. За словами Тетяни Носової, відкрито кримінальне провадження, триває досудове розслідування. За скоєння особливо тяжких злочинів підліткові загрожує строк – від 10 до15 років, або довічне ув’язнення.

       {youtube}YaObCz7VHdE{/youtube}