Харківська ОДА клопотатиме про нового гендиректора для «Укрспецвагону» +vd

Державне підприємство «Укрспецвагон» незабаром отримає генерального директора. Нині його обов’язки виконує Андрій Анофрієв. Харківська облдержадміністрація зараз вивчає справи на панютинському підприємстві, щоб знати кому його довірити. 9 грудня вагонно-ремонтний відвідав виконуючий обов’язки заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко.

Після півгодинної розмови за зачиненими дверима, керівництво «Укрспевагону», Лозової та області швидко оглянуло виробничі потужності підприємства – ремонтний цех. Укрспецвагонівці показали ефективне та точне обладнання, економні системи обігріву.
Технічний стан підприємства задовольнив Євгенія Шахненка. На його думку, є всі умови, щоб «Укрспецвагон» працював на повну виробничу потужність. Сьогодні він завантажений замовленнями лише на 10% – робить на рік 300 вагонів, замість 3 тисяч. Для пошуку замовлень і ринків збуту, потрібний професійний керівник, переконаний Євгеній Шахненко.
Він пообіцяв, обласне керівницвто визначиться з кандидатурою, порадиться з лозівським міським головою Сергієм Степановим та подасть клопотання на профільне міністерство.
Основні вимоги мера Лозової до керівника «Укрспецвагону» – продовження соціального партнерства, стабільні відрахунки до бюджету, і робочі місця для панютян та лозівчан. А ще Сергій Степанов зауважив, панютинському вагонно-ремонтному необхідно більше незалежності. Статус державного у деяких моментах обмежує його діяльність.
Прізвищ кандидатів на посаду генерального директора «Укрспевагону» посадовці не називали. Зауважень до виконуючого обов’язки Андрія Анофрієва у них не було.

       {youtube}A15qWW89JGs{/youtube}