Лозівськиих медиків привітали із професійним святом, подяками та грамотами +vd

Лозівських медиків привітали із професійним святом. 19 червня у міському Палаці культури лікарів зібрали на загальноміський захід.

Лозівський міський голова Сергій Степанов та помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда Василь Левченко побажали присутнім здоров’я і подякували за їхню тяжку працю. Від народного депутата, міськради та Департаменту охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації кращі працівники отримали подяки.
Привітали колег і керівники медзакладів. Головні лікарі залізничної лікарні Наталя Яртим, Центру первинної медико-санітарної допомоги Юлія Косик та Лозівської міської лікарні Алла Шолом наголосили, своїх колег люблять та вдячні їм за професійність і якісно виконану роботу. Керівники згадали ветеранів медицини, лікарів, які за мобілізацією знаходяться у зоні АТО, та побажали всім міцного здоров’я.
Після офіційної частини ведучі запросили медиків стати пацієнтами та лікуватися від суму веселощами. Артисти Палацу культури були лікарями, піснями та танцями розважали і зцілювали глядачів.

             {youtube}Le21ObIOROo{/youtube}