На Близнюківщині нерукотворна ікона зцілює хворих +vd

У Близнюківському Свято-Іллінському храмі знаходиться нерукотворна ікона, яка допомагає людям вирішувати складні життєві проблеми та лікує від різних хвороб, розповів настоятель храму, отець Олексій.

Найчастіше до ікони приїжджають люди з вадами зору. Образ Божої матері проявився приблизно 4 роки тому на  могильному хресті подружжя Солодухіних у Серафимівці, Близнюківського району. Отець Олексій розповідає, першою зображення на хресті побачила донька подружжя Антоніна.

Коли  нерукотворну ікону перенесли у храм, то назвали її Серафимівською іконою Божої Матері. Отець Олексій розповів, аби приклонитися перед образом, люди приїжджають  з різних міст України. Ікона  вже зцілила чимало людей.

За словами священика, можливо, ікона проявилася на хресті Солодухіних як благословення для чоловіка, який майже усе своє життя присвятив тяжкохворій дружині.

Отець Олексій розповів, щонеділі у Близнюківському храмі для прихожан служать молебні на честь Серафимівської ікони Божої Матері.

Протягом року  за нерукотворним образом спостерігатимуть та  записуватимуть усі зцілення і дива, – у майбутньому його можуть канонізувати.

                {youtube}VF2Vx8Utl4Y{/youtube}