У «Лозоваводоканалу» – новий керівник +vd

Виконуючим обов’язки директора «Лозоваводоканалу» призначили Іль’яса Калмуратова, який раніше обіймав посаду головного інженера. Його офіційно представили водяникам 16 листопада.

 Ситуація на підприємстві наразі не проста, повідомив новий керуючий «Лозоваводоканалом» Іль’яс Калмуратов. За його словами, основна проблема – борги абонентів, тому роботу із ними посилять, зазначив керівник.

Підприємство заборгувало працівникам зарплату за вересень та жовтень. До 20 листопада усі фінансові надходження направлятимуть на виплату податків, а після – вже на зарплату, говорить Іл’яс Калмуратов. Щоб закрити хоча б вересень «Лозоваводоканал» звернулося до міськради з проханням виділити фінансову допомогу – 500 тисяч гривень. Однак місячний фонд заробітної плати – 900 тисяч гривень, тому навіть якщо депутати своїм рішенням нададуть гроші, підприємство має докласти свої, зазначив водяник.
«Лозоваводоканал» має і технічні проблеми, додав Іл’яс Калмуратов. Про них вже сповістив керівництво міста, зазначив він. Свої пропозиції щодо реконструкції «Лозоваводоканал» надав і департаменту ЖКГ області.

               {youtube}eZK6xBCb38Q{/youtube}