Анатолій Гіршфельд привітав агаріїв Сахновщини та Красноградщини з лідерством в області +vd

Сахновщина увійшла в п’ятірку лідерів Харківської області за результатами жнив – у районі намолотили 223 тисяч тонн зерна. Про це розповів начальник управління агропромислового розвитку РДА Юрій Мостовий під час святкування професійного свята аграріїв 13 листопада.

За урожайністю першою стала агрофірма «Вікторія» – 51,5 ц/га, на 2 місці – фірма «Санрайз», на 3 – Аграрний дім імені Горького – у них приблизно по 49 ц/га.
Аграріїв Сахновщини нагороджували грамотами та преміями від районного і обласного керівництва. Кращих працівників сільського господарства відзначив народний депутат України Анатолій Гіршфельд. Він згадав, на початку 2000-их розвиватися Сахновщині заважали проблеми з газифікацією. Тепер газове питання спільно вирішили. Процвітає рослинництво, його має наздоганяти і тваринництво, аби у селі була робота, наголосив Анатолій Гіршфельд.
З 2 місце в області народний депутат вітав також аграріїв Красноградщини. Їх теж відзначив нагородами. Анатолій Гіршфельд переконаний, аби сільське господарство України виборювало лідерство у світі, треба паралельно розвивати машинобудівну та хімічну галузі – вибудовувати промислову вертикаль.

               {youtube}ntYEDsYgw7g{/youtube}