На Лозівщині запрацювали поліцейські патрулі +vd

Групи швидкого реагування виїхали на маршрут 24 лютого. Лозівщину патрулює 5 машин – 3 місто, 2 – район. Ще 2 пари поліцейських слідкують за порядком на Близнюківщині, розповів начальник Лозівського відділу поліції Микола Пономар.

У кожному екіпажі – 2 інспектори. Вони одночасно виконують функції дільничних, патрульної служби та інспекторів ДАІ. Однак на відміну від держаавтінспекторів зупиняти водіїв на дорозі не мають права, лише – оформлювати аварії, акцентував Микола Пономар. Патрулювання здійснюється цілодобово.
Групи швидкого реагування Лозівщини та Близнюківщини складаються з колишніх досвідчених міліцейських, тому завдання для них не нові, пояснює Микола Пономар.
Патрулі курсують містом та районом, більше знаходяться у місцях, де частіше скоюють злочини. У перспективі це знизить рівень злочинності, переконаний начальник Лозівського відділу поліції.
Патрулям дали нові автівки. Лозівські поліцейські отримали їх у Харкові 23 лютого, під час презентації груп швидкого реагування області. В машинах є все необхідне для зв’язку, затримання порушників та оформлення ДТП, розповів Роман Воробйов, інспектор поліції.
Групи швидкого реагування також забезпечили пальним – по 10 літрів на зміну. Для Лозової його вистачить, а от для роботи в сільській місцевості – не завжди, припускає Микола Пономар.

 {youtube}cGWP4_R5TXw{/youtube}