У Лозовій вперше відбувся бізнес-форум

У бізнес-форумі 10 березня взяли участь лозівські підприємці, керівництво міста та району, гості з Харкова, Чугуєва та Дніпропетровська.

Начальник управління економіки міськради Сергій Гранкін розповів історію економіки Лозової та запропонував підприємцям міста об’єднатися. Керівник наголосив, таке об’єднання зможе претендувати на допомогу іноземних організацій. Про необхідність згуртовуватися говорив і депутат міськради, голова профспілки підприємців Лозової Ігор Коломак. За його словами, було б добре, якби у місті було своє виробництво продукції. Поодинці підприємці не зможуть розвиватися, переконаний він.

Олександр Кисельов, представник організації USAID, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку, і співпрацює з Україною з 1992 року, розповів, проект підтримки бізнесу
реалізують у 6 містах східної України. Підприємці у Слов’янську об’єдналися та відновили свій бізнес. Бізнесовці також отримали мільйон гривень від ООН. Якщо лозівські підприємці теж об’єднаються, USAID готовий допомогти з написанням проектів для отримання такої допомоги.
Наприкінці заходу прийняли резолюцію. Її зачитав перший віце-мер Олександр Жидков. У ній підприємцям порекомендували створити громадське об’єднання. Об’єднуватися підприємці поки не стали. Однак поділилися, що вони не проти співпраці.

______________________

Для того, що отримувати прибуток від продажу бінарних опціонів, необхідні стратегии торговли бинарными опционами. З їх допомогою ви зможете отримати максимум виграшу.

______________________

На правах реклами