На Лозівщині хочуть списати 5 з 13 будівель терцентру у Світловщині +vd

Директор закладу Ольга Кондратюк ще 2 березня на сесії райради звернулася до депутатів з проханням списати ці об’єкти  – деякі законсервувати, а деякі знести. Проти пропозиції виступив Катеринівський сільський голова Андрій Чабан. Непокоївся, що будівлі розберуть, а нічого нового потім не побудують. Сільский голова переконаний, це питання – взагалі не на часі.

У відповідь на виступ Андрія Чабана голова РДА Сергій Красноперов запропонував Катеринівському селищному голові взяти на баланс приміщення і самому вирішувати, що робити з аварійними будівлями. Катеринівський сільський голова зауважив, готовий взяти на баланс будівлі, але це не входить в його обов’язки.

Депутат районної ради Олена Столяренко запропонувала створити робочу групу, яка огляне будівлі і зробить висновок, що далі робити з приміщеннями. Рішення затвердили, робоча група була створена того ж дня.

Ольга Кондратюк наголошує, розбирати на продаж будівлі не збираються. Директор терцентру наполягатиме на розборі лише одного корпусу, який несе, на її думку, найбільшу загрозу для мешканців та працівників закладу – це 35 літніх людей та 40 чоловік персоналу. А всі отримані у процесі демонтажу будматеріали підуть на перекриття даху у житлових корпусах та на будівництво котельні. Після огляду робоча група знайшла кілька варіантів для кожної будівлі. Остаточне рішення буде оголошене на наступній районній сесії. 

____________________________

Вы хотите приобрести автомобиль в короткий срок? Но вам не хватает накопленных средств? для вас лучшее решение – автокредит Автокредит на срок от 1-5 лет погашения, хороший инструмент для покупки вашего автомобиля. 

___________________________

На правах рекламы

         {youtube}1PrKH-Q9GL0{/youtube}