Лозівська рада старшокласників взяла участь у круглому столі на ЛКМЗ +vd

Лідери шкільного самоврядування вдруге побували на ЛКМЗ. 16 березня хлопці і дівчата завітали на ковальсько-механічний, щоб провести круглий стіл із керівництвом заводу.

Директор з персоналу і соціального розвитку ЛКМЗ Ашот Керопов та голова профспілки підприємства Анатолій Мовчан розповіли про історію заводу та сьогоднішню ситуацію на підприємстві. Керівники закликали хлопців і дівчат повертатися у Лозову після навчання.
Старшокласники «Нової хвилі» питали здебільшого про те, як керівники виховували свої лідерські якості, та про співпрацю заводу і міста.
Ашот Керопов запросив присутніх взяти участь у святкуванні ювілею заводу, який відбудеться 29 березня. Директор Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Інна Жукова у свою чергу подякувала за запрошення та повідомила, хлопці і дівчата теж докладають зусилля до відзначення Дня народження – підготували кілька проектів для конкурсів, які запровадив ЛКМЗ. Інна Жукова подарувала керівникам фільм про екскурсію на заводі, на якій вже побували старшокласники. Потім хлопців і дівчат запросили у їдальню, де почастували и солодощами і чаєм. Школярі поділилися, найцікавіше для них – досвід, яким поділилися керівники.

  {youtube}KrSVFTekfM0{/youtube}