Лозівчани та близнюківці спитали начальника Лозівського відділу поліції про наркоторгівлю, бездіяльність правоохоронців та корупцію +vd

Людей запросили на сесію міськради 15 березня, де звітував головний поліціянт. Діалог громади та правоохоронців ініціювала спілка АТОшників. Представники об’єднання зібрали підписи лозівчан на підтримку громадських слухань, однак міськголова запропонував інший формат зустрічі – відкрите засідання міськради.

Лозівчани та близнюківці поставили 2 десятки запитань. Люди прийшли підготовленими – з реальними історіями, фактами і прізвищами.
Начальник Лозівського відділу поліції Микола Пономар пообіцяв відреагувати на усі звернення. Вони будуть також на контролі міського голови Сергія Зеленського.
Ініціатори діалогу правозахисників з громадою – АТОшники залишилися задоволені тим, як пройшла зустріч. Сергій Беседа констатує, людей довго вчили боятися правоохоронців. Це треба ламати і взаємодіяти з поліцією.
Практику відкритих зустрічей поліції з громадою запропонували продовжити. Тим більше, що цього вимагає закон про поліцію. Фракція «Батьківщини» підготувала звернення, яке підтримали громадські організації міста – проводити подібні зустрічі раз на квартал та створити громадську раду для співпраці з правоохоронними органами.

  {youtube}xQ9EcsEk8sM{/youtube}