Лозівські волонтери готові допомогти місту створити притулок для тварин +vd

Лозівські захисниці тварин 22 березня передали звернення міському голові щодо створення притулку.

 

Дівчата знають, що міська влада планує створити для бродяжок тимчасовий прихисток. Зазначають, готові допомагати з його будівництвом та утриманням.

Організатор волонтерського руху «Лозівчани за захист тварин» Наталя розповідає, приблизно 40 містян вже приєдналися до їхньої організації. Усі вони допомагають тваринам їжею, лікують, але найголовніше, усі вони шукають для своїх підопічних нові домівки. Об’єднатися разом любителі тварин вирішили після того, як почули, що у Лозовій відловлюватимуть собак. За словами дівчат, фірма, з якою міська влада заключила договір, просто вбиває зловлених тварин.

В управлінні ЖКГ міськради повідомили, поки що у Лозовій лише відловлюють собак-безхатченків. Коштів на утримання притулку комунальникам поки не виділяли.

Зараз волонтери чекають відповіді на своє звернення, яка має надійти впродовж місяця. На початку квітня волонтерки  планують провести зустріч для містян, зацікавлених  у захисті чотирилапих бродяжок, та запрошують усіх бажаючих долучитися до своєї волонтерської діяльності. 

{youtube}YgL7LztkNUs{/youtube}